Stevanović za Blic:"Jedva čekam da i mene uhapse!" - iKragujevac


Vesti

Gradonačelnik Kragujevca i lider stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović povodom hapšenja najbližih saradnika u akciji "Komšija" izjavio je za sutrašnji Blic da iza privođenja funkcionera vladajuće stranke u Kragujevcu Zajedno za Šumadiju stoji Srpska Napredna Stranka i sin predsednika Srbije!

Stevanović je za Blic rekao da veruje predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću ali da sumnja kako iza svega stoji Gradski odbor Srpske napredne stranke, čiji je predsednik Radomir Nikolić, predsednikov sin.

On je lično odveo sadašnjeg načelnika MUP kod Aleksandra Vučića na neki dogovor", rekao je Stevanović za "Blic". Lider stranke koja je u sastavu Unije regiona Srbije podseća da je o sukobu sa policijom u Kragujevcu razgovarao sa Tomislavom Nikolićem i Ivicom Dačićem i da su mu oni obećali da će se pozabaviti tim problemom, ali da se ništa nije dogodilo. Stevanović tvrdi da je unutrašnja kontrola policije podnela nekoliko prijava protiv sadašnjeg načelnika u Kragujevcu, ali da je to stavljeno pod tepih, kao i da sumnja da je tužilaštvo u sprezi sa policijom.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu