Srbija je turistička Meka! - iKragujevac


Vesti

Naša zemlja ima najveći potencijal u oblasti turizma i životnog stila, pokazalo je istraživanje popularnog pekinškog lajfstajl magazina

Srbija je ocenjena kao zemlja koja ima najveći potencijal u oblasti turizma i životnog stila, pokazalo je istraživanje jednog od najpopularnijih pekinških lajfstajl magazina.

Vodeći časopis ovog tipa u Kini s tiražom od 470.000 primeraka objavio je na osnovu istraživanja koje je zasnovano na internet upitnicima da je Evropa najinteresantnija destinacija kineskim turistima. Slede Australija, Novi Zeland, Japan, Koreja, SAD i Kanada.

Anketa među ispitanicima u dobu od 25 do 59 godina pokazala je i da su se potrebe i navike kineskih potrošača i turista promenile, tako da češće biraju komfornije i relaksirajuće turističke ture i više vole da provedu šest do 10 dana na svojim omiljenim destinacijama, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Karakteristike obrasca kineske rezervacije su se promenile u poređenju s onim od pre nekoliko godina. Kineski turista sada putovanja planira ranije i voli da unapred rezerviše i uplati putovanje.

izvor:telegraf.rs

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu