Gradonačelnik daje punu podršku - Konferencija za novinare - iKragujevac


Vesti

Veroljub Stevanović u 10h održao konferenciju za novinare.

U Skupštini grada Kragujevca održana je vanredna konferencija na kojoj se gradonačelnik Veroljub Stevanović obratio predstavnicima medija, povodom trenutne akcije hapšenja u Kragujevcu, u kojoj je u dve paralelne akcije privedeno pet osoba. Policijsku akciju pod operativnim nazivom „Komšija“ sprovodi Policijska uprava Kragujevac.

- Čudna priča, lepo lansirana, dobro režirana i evo ga finale, zatečeni smo. Ono što mi osećamo je potreba da damo punu podršku, ubeđeni smo da je ovo podmetnuta afera. Ne želimo da utičemo na istragu. Postoji nešto što se zove nastavak sukoba, antikorupcijski tim je već tri meseca ovde, non stop smo pod nadzorom, ali postoji osećanje da će se ovo razrešiti. Anonimne prijave se neprekidno proveravaju, a naše prijave se stavljaju pod tepih, pa se pitamo je li to normalno stanje? U isto vreme mi odgovorni ljudi, po dogovoru vraćamo se u Republički parlament, tamo smo kooperativni. – rekao je na današnjoj konferenciji gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović.
Za kraj konferencije, gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović izjavio je da ne želi da veruje da je populizam bitan i da oni koji žele da promene vlast u Kragujevcu, treba da znaju da to mogu da učine samo Kragujevčani.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu