Hapšenja u vrhu stranke Zajedno za Šumadiju - iKragujevac


Vesti

U toku privođenje pet osoba u dve paralelne akcije koje sprovode Uprava kriminalističke policije i Policijska uprava Kragujevac, saznaje RTS. Policija privodi Zlatka Milića i Žarka Biorca, osumnjičene da su političku organizaciju "Zajedno za Kragujevac" oštetili za oko 185.000 evra. U paralelnoj akciji, policija privodi Nebojšu Vasiljevića, Darka Stojanovića i Zorana Pavlovića, zbog sumnje da su FK "Radnički" oštetili za oko 500.000 evra.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije i Policijska uprava Kragujevac sprovode dve paralelne akcije u Kragujevcu, saznaje RTS.

Policija privodi Zlatka Milića, direktora političke organizacije "Zajedno za Kragujevac" i Žarka Biorca, vlasnika knjigovodstvenih agencija "AB2 i "Kont AB2".

Oni su osumnjičeni da su zloupotrebom službenog položaja oštetili političku organizaciju "Zajedno za Kragujevac" za oko 185.000 evra, kolika je Milićeva protivpravna imovinska korist.

U paralelnoj akciji pod nazivom "Komšija", kako saznaje RTS, policija privodi potpredsednika FK "Radnički 1923" i potpredsednika stranke "Zajedno za Šumadiju" Nebojšu Vasiljevića, generalnog sekretara tog kluba Darka Stojanovića i agenta FIFA Zorana Pavlovića.

NJih trojica su osumnjičeni da su zloupotrebom službenog položaja oštetili FK "Radnički" za oko 500 hiljada evra i u tom iznosu ostvarili protivpravnu imovinsku korist Pavloviću.

izvor: RTS

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu