Konstrakta otvorila poslednje veče Arsenala: Peškir oko vrata i grudnjak u publiku - iKragujevac


Vesti
Ana Đurić Konstrakta, praćena svojim dugogodišnjim kolegama iz "Zemlja gruva", otvorila je treći i finalni dan 12. Arsenal festa u Kragujevcu pred masovnom publikom na Glavnoj bini ovog unikatnog prostora.


- Dobro veče Šumadinci, Šumadinke, omladinci, omladinke - u svom maniru rekla je Konstrkata i zapevala "Nobl", prvu pesmu svog "Triptiha".

Nakon toga usledila je "Žvake", dok je pesmu "Plodni dani" duhovito upotpunio video bogomoljke na video bimu.

- Je li nam ovo prvi koncert u Srbiji (od Evrovizije)? Jeste? Počeli smo u Kragujevcu - kazala je ona.

Publika joj je jednoglasno odgovorila "ne" na pitanje ima li šamana, dok se Konstrakta ponovo vratila svom "Triptihu" pesmom "Mekano", propraćenom konfetama.

- Ove godine bila sam na Evroviziji, bilo je lepo - rekla je ona, a euforija je počela da raste.

"In Corpore Sano" odjeknulo je Kragujevcom, Konstrakta je skakala sa svojim peškirom, ka bini je poleteo grudnjak, što već postaje tradicionalno na njenim nastupima, čime je zaključila svojim "50 minuta festivalskog nastupa".

- Hvala Arsenal, hvala Kragujevac, hvala na darovima - oprostila se Ana Ðurić Konstrakta nakon skoro sat vremena intenzivne i sadržajne svirke.

Trenutno muzičarka drži rekord kao izvođač koja je dostigla najveći broj mesecnih slušalaca na striming platformi "Spotify" sa više od 1,3 miliona.

Sledeća stanica na turneji Konstrakte jeste festival Exit u svom 22. izdanju koji će trajati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

 

Izvor: telegraf

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu