Magičan šoping vikend u Plazi - iKragujevac


Vesti

Šoping centar Kragujevac Plaza organizuje novogošnji program ispunjen zabavom za celu porodicu u dane vikenda, 22. i 23. decembra 2012. godine.

U subotu, 22. decembra, od 19 časova do ponoći specijalno Novogodišnje izdanje Grazia Shopping Night ispunjeno mnogobrojnim popustima, revijom frizura, koncertom Flamingosa u 19:30 sati, dečijom predstavom “Deda Mraz na tjanom zadatku oko sveta”, i još mnogo toga.

Iste večeri, od 20:30 sati, svi posetioci Šoping centra će imati jedinstvenu priliku da upoznaju Anu i Vlade Divca na štandu fondacije Ana i Vlade Divac, gde će se družiti sa fanovima i deliti autograme,(ponesite svoje košarkaške lopte).

U nedelju, 23. decembra, ispred Kragujevac Plaza klizališta, održaće se pravo Novogodišnje takmičenje od 17 časova – Najbrži Deda Mraz na klizaljkama.

Takmičari u kostimima Deda Mraza će pokušati da završe stazu najbrže što mogu, izbegavajući prepreke. Tri najbrža Deda Mraza osvojiće vredne nagrade, i to vačere na 10.000 RSD, 5.000 RSD i 3.000 RSD za kupovinu u Šoping centru Kragujevac Plaza.

Kako bi posetioci mogli da dođu do Šoping centra mnogo lakše, Kragujevac Plaza je obezbedio besplatan autobuski prevoz, od 8. decembra 2012.  do 09. januara 2013. godine, svakog dana od 15 do 20 časova, sa polaskom na svakih 30 minuta. Autobus ide rutom  Hotel – Pijac – Mala Vaga – Kolonska kapija – Kragujevac Plaza – Generalske vile – Erdoglija Potok – Pionir – Ćiftina ćuprija.

Ovaj vikend je samo deo Novogodišnje atmosfere u Šoping centru Kragujevac Plaza.

Pozivamo sve građane Kragujevca i celog regiona Šumadije da dođu i obave svoju kupovinu u Šoping centru Kragujevac Plaza, da se zabave i uživaju u programu za celu porodicu i iskoriste mogućnost da osvoje jedan od tri Fiat Punto automobila.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu