Predsednik pokreta Levijatan poslao otvoreno pismo Đilasu - iKragujevac


Vesti

Pavle Bihali, predsednik pokreta Levijatan poslao je otvoreno pismo Draganu Đilasu.

"Poštovani gospodine Đilas, nikad u životu Vas nisam uvredio. Ja znam da ste Vi uspešan biznismen koji ovo VIŠE ne radi zbog para već zbog moći. Lukavo ste isturili nekog drugog jer znate da nemate podršku u narodu, medjutim pogrešili ste u izboru jer neko ko je separatista ne bi smeo biti ni predsednik kućnog saveta a kamoli potpredsednik Vaše partije.

Nadalje, hvalio sam Vaš učinak kao gradonačelnika i kod toga i dalje stojim, kao što hvalim odredjene postupke vlasti, ali to ne znači ni da sam Vaš ni njihov nego da sam realan i tvrdim da ste bili jedan od boljih gradonačelnika. Ovo što radite u svom magazinu Direktno ne samo da je za tužbu već je bezmalo bezobrazno i spušta se na nivo ulice.

Siguran sam da je to nešto što biste vi voleli da bi me prikazali kao nasilnika. U kom god gradu da se pojavite vi imate objašnjenje zašto vas pljuju. Shvatite da Vas narod ne želi i da nemate nikakve šanse ni za šta. Ipak, ja Vas ne nazivam pogrdnim imenima niti skandiram Đilase lopove a mogao bih.

Ja ću se uvek boriti protiv Vaše ideologije ali ne lažima nego argumentima, pa bih Vas javno pitao jer me ne skidate sa Nove S, N1, Direktno itd samo par pitanja - retoričkih jer nećete odgovoriti.

1. Da li je Kosovo Srbija?
2. Da li se desio genocid u Srebrenici?
3. Da li ste za istopolne brakove i usvajanje dece u tu "instituciju"
4. Da li podržavate akcije Žena u crnom?

Unapred zahvalan.

Pavle Bihali, predsednik pokreta Levijatan
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu