Prijave za Šumadijski sajam poljoprivrede - iKragujevac


Vesti

Prijava kompanija i izlagača za 17. Šumadijski sajam poljoprivrede, koji će se održati od 2. do 5. septembra na Gradskom sajmištu, je u toku.

Javni poziv za prijavu kragujevačkih poljoprivrednika, u cilju organizovanja izložbe u stočarstvu, prikaza dresure pasa i izložbe konja, za koje je obezbeđeno milion 850 hiljada dinara, je završen.

Novina na ovogodišnjem sajmu poljoprivrede je mogućnost da posetioci sajma razgovaraju i dobiju savete od stručnjaka iz različitih poljoprivrednih grana.

Na tradicionalnom Šumadijskom sajmu poljoprivrede ove godine biće organizovane sve izložbe koje su planirane u stočarstvu, kao i prikazi dresure pasa, izložbe konja i fijakera, kao i druženje dece sa konjima.

Zainteresovane kompanije i izlagači bili su brzi i, prema prijavama, već je popunjen veći deo opredeljenog prostora za ovu sajamsku manifestaciju na Šumadija sajmu.

Za ovu godinu organizator je pripremio i par novina u vidu organizovanja turističkih tura i prevoza iz pojedninih mesnih zajednica do sajma, kao i razgovor sa ekspertima koji će odgovarati na sve nedoumice i pitanja srpskog seljaka.

U kalendaru sajamskih manifestacija Gradskog sajmišta, tradicionalnom sajmu poljoprivrede, prethodi međunarodni Sajam lova, ribolova i lovnog turizma koji će se održati od 19. do 22. avgusta.

Izvor:RTK

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu