Odeljenje za vanredne situacije u Kragujevcu spremno dočekuje tropski talas - iKragujevac


Vesti

Odeljenje za vanredne situacije grada Kragujevca spremno dočekuje najavljeni tropski talas. Načelnik, Dragoš Radovanović kaže da su preduzete sve neophodne mere. Posebna pažnja usmerena je na to da, tokom narednih dana u kojima će temperature ići i do 40 stepeni, svi građani budu snabdeveni vodom za piće.

Odeljenje za vanredne situacije grada Kragujevca na vreme su dobile upozorenje od operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova i RHMZ-a da će do kraja sedmice biti veoma toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom i do 40 stepeni. U tom smislu, nadležni su preduzeli sve neophpodne mere kako bi naredni period protekao bez većih problema, naročito kada je u pitanju snabdevanje građana vodom za piće.

U okviru Odeljenja za vanredne situacije grada Kragujevca radi Situacioni kol centar (0800 112 113), kako bi građani od operatera mogli da dobiju sve potrebne informacije, savete ali i da prijave eventualne probleme.

Odeljenje za vanredne situacije je u stalnom kontaktu i sa zdravstvenim ustanovama, Domom zdravlja i Zavodom za urgentnu medicinu ukoliko je, zbog visokih letnjih temperatura, potrebno njihovo pojačano angažovanje  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu