Predsednik dočekan aplauzom u Kniću, a onda je prema njemu poleteo jedan predmet: Vučićeva reakcija oduševila sve prisutne - iKragujevac


Vesti

Opštinu Knić juče je posetio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Dočekali su ga Srećko Ilić, predsednik Opštine Knić, Jalena Obradović, narodna poslanica i Snežana Krunić direktorka Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Kniću koju je obišao predsednik Srbije i mnogobrojni meštani opštine Knić. 

Čim je predsednik ušao u dvorište škole, odmah su momci iz košarkaškog tima prema njemu bacili loptu. Bez ikakvog oklevanja, predsednik je uzeo loptu i pokazao šta ume. 

Za naredni period predsednik Srbije, Aleksandar Vučić najavio je višemilionska ulaganja u razvoj opštine Knić. Sredstvima države u iznosu od 600 miliona dinara biće izgrađena sportska hala u Kniću sa 500 mesta, 147 miliona biće uloženo u vodovod, 110 miliona za izgradnju lokalnih puteva a pomoć je obećana i za Šumadijsku akademiju, reč je o investicijama većim nego u prethodnih 50 godina.

KRAGUJEVAC DOBIJA VELELEPAN STADION: "Kapacitet - 20.000 ljudi"

Predsednika Vučića posebno je obradovao podatak da je u Kniću zahvaljujući merama države i opštine gotovo udvostručen broj novorođene dece.

NAJBOLJE VREME ZA ŠUMADIJU TEK DOLAZI: "Kragujevac će imati 'lepoticu' od Kliničkog centra"

Nakon obećanih ulaganja predsednik Srbije, Aleksandar Vučić opštinu Knić vidi u rangu najrazvijenijih regija Švajcarske i Austrije, u koju će se vratiti i oni koji su otišli iz zavičaja.IMG_0909-scaled.jpg

IMG_0894-scaled.jpg

IMG_0893-scaled.jpgIMG_0856-scaled.jpg

IMG_0873-scaled.jpg

IMG_0868-scaled.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu