MLADINA DRUGARICA UKRALA 23.000€ PA POBEGLA! Okriveni detalji skandala na svadbi u Kragujevcu, nestao i skupoceni nakit - iKragujevac


Vesti

Pljačka ugledne porodice u selu Borač kod Knića dogodila se 23. juna, kada je na svadbi nestalo 23 hiljade evra od poklona i novca koji je pripremljen za troškove svadbe.

Dok je trajala svadba u hotelu u Kragujevcu, mladina drugarica je navodno otišla u Borač u mladoženjinu kuću, gde je bio novac od poklona, i tom ostavila otvoren prozor, da mi drug, sa kojim je sve isplanirala, mogao da dođe i sve odnese, prenose mediji.

Ukradene su koverte s novcem od poklona, ali i pare kojima je trebalo da budu isplaćeni troškovi svadbe. Mladina drugarica, koja je osumnjičena za organizaciju ove pljačke, navodno je i dalje bekstvu sa svojim pomagačem.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladoženja već godinama živi u Austriji, kao i njegovi roditelji, a u junu je došao u rodnu Šumadiju da se venča sa svojom izabranicom. Njegova baka Miroslava i dalje ne može da se oporavi od šoka i nemile situacije koja je zadesila njenog unuka.

"Svi smo bili na svadbi tog 23. juna u hotelu u Kragujevcu, bilo je veoma veselo i divno. Pred kraj svadbe sam sa unukom došla do kuće u Borač da uzmemo pare kako bismo isplatili troškove veselja. Moj unuk je najpre uzeo novčanik i video da je prazan, pa se uhvatio za glavu i počeo da kuka da je opljačkan. Odmah je pozvao policiju i roditelje, koji su tada još bili u hotelu u Kragujevcu", priča baka Miroslava.

 Ona dodaje da su tek kad je policija stigla, shvatili da su ukradene i koverte od poklona, kao i zlatni, ručno rađen nakit njene ćerke.

"Odneli su lanče i prsten BMW, koji su draga uspomena mom unuku, ali i još svašta od nakita. Sve ukupno, šteta je oko 23.000 evra. Lopov je ušao kroz prozor kuće u prizemlju, videli smo razvaljenu mrežicu za komarce, a bilo je i blatnjavih otisaka cipela u kući", kaže Miroslava.

U porodici, ali i u policiji, uvereni su da je za sve kriva jedna mladina drugarica, kojoj još neće da otkriju ime, dok inspektori ne završe svoj posao. Kako je utvrđeno, samo je ona za vreme svadbenog veselja dolazila u kuću u Borač da se, navodno, presvuče. Sumnja se da je ona tada ostavila otvoren prozor i javila svom saučesniku da dođe i ukrade pare. U međuvremenu, ta devojka se vratila na svadbu u Kragujevac i veselila se s mladencima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu