Blokirao ulicu ispred suda, tvrdi da ga reketiraju [Foto] - iKragujevac


Vesti

Ugostitelj iz Kragujevca, Milanko Marašević blokirao je svojim automobilima ulicu ispred suda, tražeći zaštitu od pretnji, ucena i reketa.

Vlasnik restorana-ćevabžinice “Pink Panter” Milanko Marašević iz Kragujevca blokirao je prolaz ispred kragujevačkog suda tražeči zaštitu od ove institucije. Marašević tvrdi da je žrtva reketiranja i ucene.

- Na mojoj firmi jutros su polomljena stakla i to je treći napad za pola godine. Čovek koji to radi ili naređuje da se uradi otvoreno mi preti rečima da ću ili platiti ili me neće biti. Razbija kamenicama stakla, jede i pije sa društvom i ne plaća račune. Razbio mi je i fiskalnu kasu. Moji radnici su u strahu, moja porodica takođe, ja ne mogu da ih zaštitim, a izgleda da nema ko drugi – očajan je Marašević koji je sa sedam automobila svoje firme blokirao ulicu ispred suda.

- Sve to do sada nije imalo efekta. Napadač se i dalje slobodno šeta gradom – tvrdi ovaj čovek ispred suda u centru Kragujevca na trgu Radomira Putnika.

Nakon intervencije policije, koja ga je legitimisala Marašević je, posle sat vremena protesta pristao da pomeri vozila i odblokira ulicu.

U kragujevačkoj policiji kažu da tragaju za osobom koju Marašević optužuje i da je reč o čoveku koji je prošle godine hapšen zbog nasilja i sa krivičnom prijavom prosleđen pravosudnim organima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu