Zebnja u Šumadiji nakon ubistva Zečevića: O razlozima se još šuška, a ubica maestralno zatro tragove - iKragujevac


Vesti

Pitanje ko je i zašto ubio Kragujevčanina Nikolu Zečevića Zeku (38) sa sedam hitaca uključujući i kobnu "overu" u vrat i dalje je prava enigma u Šumadiji.

Direktor MUP-a Srbije Vladimir Rebić izjavio je da policija ima saznanja da je Zečević bio umešan u preprodaju narkotika, ali da se ne može tvrditi da je to uzrok likvidacije.

O razlozima likvidacije spekuliše se u medijima, na ulicama, društvenim mrežama... Jedna od verzija koja se može čuti jeste da je u pitanju krvna osveta, jer je Zečević pre 12 godina ranio sina vlasnika menjačnice, zbog čega je bio u zatvoru.

Drugi su pak uvereni da je Zeka platio glavom jer se upetljao u poslove sa drogom, o čemu je posle ovog zločina govorio spomenuti direktor policije.

Kolaju priče i da je Zečevića neko već duže vreme ucenjivao oko poslova sa nekretninama. Navodno, Zeka je bio vlasnik nekretnina na popularnim lokacijama, koje nije želeo da proda, pa su oni koji su istih želeli da se dokopaju odlučili da ga likvidiraju.

Pominje se i zelenašenje, trgovina oružejm, poslovi sa Albancima, dugu prema jednom od ozloglašenih klanova iz Crne Gore...

Ulje na vatru dodala je i činjenica da je policija u centru grada pronašla "štek" sa oružjem, ekplozivom i drogom za koji se sumnja da je pripadao upravo pokojnom Zečeviću.

 

Izvor: Telegraf

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu