STIGAO ČEK ZA RONALDOVU TRAKU: Plemeniti vatrogasac Đorđe najavio NOVU AKCIJU za pomoć malom Gavrilu - iKragujevac


Vesti

Jedan život pokušavamo da spasemo i nadamo se da ćemo uspeti u tome. Sektor za vanredne situacije od ponedeljka pokreće svoju akciju za pomoć malom Gavrilu. Uveren sam da ćemo prikupiti što više sredstava.

Ovo je rekao danas pripadnik Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Đorđe Vukićević prilikom razmene čeka i kapitenske trake fudbalera Кristijana Ronalda.

Vukićević je na fudbalskoj utakmici Srbija-Portugal na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu pronašao Ronaldovu kapitensku traku, koju je portugalski reprezentativac prethodno bacio, a potom je stavio na aukciju kako bi prikupio novčana sredstva za lečenje šestomesečnog dečaka.

Кompanija "Mozzart" je pobedila na licitaciji i otkupila kapitensku traku za 7.500.000 dinara, a novac će biti uplaćen za lečenje malog Gavrila.

Primopredaji ispred zgrade Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd prisustvovali su generalni direktor kompanije "Mozzart" Slobodan Prodanović sa saradnicima i predstavnici Sektora za vanredne situacije na čelu sa Lukom Čaušićem, v. d. pomoćnikom ministra unutrašnjih poslova i načelnikom Sektora za vanredne situacije.

- Mi smo pobedili na licitaciji i omogućili Gavrilu da bude pobednik, a Đorđe je pobednik van konkurencije - istakao je Prodanović.

(Kurir.rs)

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu