Kragujevac: Od danas vakcinacija kod kuće - iKragujevac


Vesti

Služba kućnog lečenja Doma zdravlja u Кragujevcu danas će početi sa vakcinacijom građana na terenu protiv virusa korona.

Vakcinacija će se obavljati po nalogu izabranog lekara na celoj teritoriji grada Кragujevca, koju pokriva ova služba, uključujući i seoske sredine.

Prvog dana vakcinu će primiti osam nepokretnih pacijenata koji su se prijavili za vakcinaciju. Služba kućnog lečenja Doma Zdravlja Кragujevac vršiće vakcinisanje pacijenata na terenu.

Svi nepokretni pacijenti i oni koji su obuhvaćeni kućnim lečenjem, nakon prijave svom izabranom lekaru, mogu se vakcinisati protiv kovida 19. Vakcinacija pacijenata na terenu vršiće se u prepodnevnim časovima.

Ekipe Službe kućnog lečenja dnevno će moći da vakcinišu najviše 20 građana na teritoriji grada Кragujevca uključujući i seoska područja.

U Službi kućnog lečenja Doma zdravlja u Кragujevcu kažu da vakcinisanje građana na terenu neće remetiti rad ekipa i njihove redovne aktivnosti u pružanju zdravstvene pomoći nepokretnim i drugim pacijentima na teritoriji grada.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu