Nastavlja se dezinfekcija ulica u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

U cilju zaštite zdravlja građana i sprečavanja širenja infekcije korona virusa JKP Šumadija Kragujevac pored redovnog održavanja čistoće javnih površina nastavlja sa pojačanom dezinfekcijom ulica i javnih saobraćajnica u gradu.

U večernjim i noćnim satima uz korišćenje odgovarajućih sredstava obavlja se pranje ulica, prilaza i saobraćajnica unutar Kliničkog centra, prilaza Domu zdravlja i COVID ambulanti, kao i drugim zdravstvenim ustanovama i institucijama u gradu.

Građanima su i dalje dostupni kanisteri sa dezinfekcionim sredstvom na bazi natrijum-hipohlorita na 10 lokacija u gradu ( kod „Krsta", kod hale „Jezero", ispred MZ Stanovo, ispred pijace u naselju Bagremar, u naselju Aerodrom ispred „Maksija", ispred tržnice „Erdoglija", u naselju Bubanj na uglu Zmaj Jovine i ulice Svetozara Markovića, kod pijace u Bresnici, na Trgu Mala Vaga i u ulici 27.marta preko puta TPC"Radnički") koji se redovno dopunjuju.

U skladu sa epidemiološkom situacijom podsećamo građane da jedino redovnom higijenom i dezinfekcijom prostora uz pridržavanje propisanih mera zaštite i fizičke distance možemo sprečiti dalje širenje virusa.

 

30.10.2020 - higijena - 01.JPG

 

30.10.2020 - higijena - 03.JPG

30.10.2020 - higijena - 05.JPG

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu