Preminula samohrana mama iz Kragujevca za koju smo skupljali novac - iKragujevac


Vesti

Na Fejsbuk stranici Za Anu Lazarević u kojoj se sakupljao novac za lečenje samohrane majke iz Kragujevca objavljena je vest o njenoj preranoj smrti.

- Dragi prijatelji, nažalost, još jednom vam se obraćamo u nepunih 12 sati, ali sada samo sa lošim vestima. Ana nije bila dovoljno jaka da izdrži i dočeka da primi vakcine! Sve je stiglo suviše kasno. Napustila nas je i, nadamo se, otišla na bolje i mirnije mesto! Hvala svima koji su učestvovali i pomogli na bilo koji način.

Sahrana će se održati u najužem krugu porodice i prijatelja zbog cele situacije. Novac koji je preostao od akcije biće uplaćen na račun male Minje - saopšteno je na Fejsbuku.

Reč je, pisali smo ranije, o samohranoj 41-godišnjoj majci, koja je poslednji rođendan obeležila 19. septembra. Krajem juna bio joj je dijagnostikovan tumor mozga, glioblastom multiforme, stepena IV, sa visokim procentom rasta. Nakon tri teške operacije i predložene zračne terapije, bilo joj je potrebno još oko 21.000 evra za lečenje koje je tek trebalo da usledi.

Uprkos lošim izgledima za oporavak i poraznoj statistici, postojala je nada da će lečenje u inostranstvu učiniti čudo.

- Resurrection-Clinics Germany UG u Dizeldofu pristupa lečenju ovog tipa tumora sa visokim procentom uspešnosti. Radi se o posebnoj terapiji i vakcinama koje koštaju dosta, a porodica, nažalost, u ovoj situaciji, nije u stanju da izdrži finansijski - preneli smo ranije apel za pomoć.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu