Komšije o Kragujevčanki koja je pronađena mrtva u Crnoj Gori: "Dragi joj je bio sumnjiv tip" - iKragujevac


Vesti

U naselju Podličak u Pržnom, crnogorska policija pronašla je jutros oko 6.35 sati telo Irene J. (44) iz kragujevačkog naselja Stanovo. Njen nevenčani partner Filip, koji se prema informacijama iz Crne Gore sumnjiči za ubistvo, prema rečima komšija iz Kragujevca, povremeno je sa njom dolazio u njenu porodičnu kuću u Kragujevcu, ali su ga retko viđali, i kažu da je bio "prilično sumnjiv tip".

Crnogorski mediji preneli su danas, da je jutros pronađeno beživotno telo Irene J. iz Kragujevca, zbog čega su uhapsili muškarca zbog sumnje da je ubio svoju devojku. Navodno, ubijena devojka imala je dokumenta jedne skandinavske države.

U izjavi za portal Nova.rs, komšije su ispričale da je njen nevenčani partner zove Filip, i da je rođen u Norveškoj i da ima njihovo državljanstvo.

Prema nezvaničnim saznanjima portala, nastradala Irena je od novembra prošle godine sa partnerom živela u Pržnom u apartmanu, koji je navodno u njihovom vlasništvu. U Kragujevac su povremeno dolazili i tada su boravili u Ireninoj porodičnoj kući. Ona je tu živela sa bratom i majkom.

Prema nezvaničnim saznanjima Irenin partner, za koga se sumnja da je izvršio ubistvo, retko je komunicirao sa komšijama i bio je “prilično sumnjiv tip” i da je iz porodične kuće uglavnom izlazio noću.

Komšije su ispričale i da ne znaju čime se bavio, a nemaju saznanja ni za svoju komšinicu čime se bavila, ali navode da su je viđali u “sumnjivom društvu” koje povezuju sa narkoticima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu