ČIST LUKSUZ, BAZEN, KAMIN, PODNO GREJANJE, ČAROBAN VRT: Ovo su najskuplje kuće u Srbiji, jedna od njih u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Tržište nekretnina mnogo se promenilo poslednjih meseci, i to pre svega usled uticaja virusa korona na ponašanje potrošača koji su počeli da traže nešto udobnije domove koji imaju dvorište.

Tako su kuće, najčešće u predgrađu, sada veoma na ceni, a među njima se izdvajaju i one koje nisu za svaki džep već samo za izuzetno dubok jer je reč o luksuznim vilama.

Tako se recimo jedna od najskupljih kuća u našoj zemlji nalazi u Kragujevcu, na Šumaričkom jezeru, "daleko" od vreve u centru a opet tako blizu na samo pet kilometara. Cena joj je 235.000 evra, a za te pare dobiju se dva ogromna moderna stana sa velikim terasama i pogledom na jezero. Ova kuća ima šest soba i tri kupatila, a prostire se na 285 kvadrata.

Da nisu samo centralne beogradske opštine popularne za život, dokaz je i oglas za prodaju luksuzne kuće u Surčinu. Prostire se na 652 kvadrata, a ima i 20 ari placa. Kuća je uređena u vrlo elegantnom stilu, a kako se ističe u oglasu, zbog veličine i rasporeda prostorija, može promeniti namenu po potrebi vlasnika.

Priključena je na gas, a dvorište je uređeno odraslim biljkama. Na placu se nalazi i pomoćni objekat od 50 kvadrata uređen u etno-stilu. Cena joj je 490.000 evra.

Omiljena srpska planina poslednjih godina dobila je mnogo novih stanovnika, što ne bi trebalo da čudi kada se nude ovakva mesta za život. Kuća se nalazi na kilometar od centra Zlatibora. Nudi više apartmana, a sve stambene jedinice imaju zaseban ulaz i parking mesto. Greje se norveškim radijatorima a ima i ugradni kamini na drva. Svako kupatilo ima elektro-podno grejanje. Cena je 117.400 evra.

Ovakav spisak nije potpun bez kuća u rezidencijalnom delu Beograda, pa se tako na prodaju nudi i vila na Senjaku koja izlazi na dve ulice, površine je 996 kvadrata i oivičena je kamenom ogradom.

Zidana je u stilu starih gradskih vila sa francuskim krovom, ima vrt povšine 600 kvadrata sa stogodišnjim borovima, potokom, travnjakom, ugrađenim roštiljem i senikom. Suteren vile se sa tri strane nalazi iznad površine zemlje, a sastoji se od pokrivenog bazena koji je vezan za baštu u delu gde je potok, zatim đakuzija, saune, kupatila, tuš kabine, toaleta, teretane, prostora za zabavu, vešernice, ostave, kotlarnice i garaže za dva automobila. Cena je 2.750.000 evra.

(Kurir.rs)
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu