DETALjI KRVOPROLIĆA KOD KNIĆA: Suparnika ubio pred sinom (15) žene zbog koje su se sukobili - iKragujevac


Vesti

Neraščišćeni odnosi i ljubavni trougao, po svemu sudeći uzrok su zločina koji se desio u selu Čestin kod Knića.

U svojoj kući u ovom selu ubijen je Zoran Tošović (52), a njega je, kako se sumnja, posle svađe i tuče, sa više uboda nožem usmrtio D. B. (55) iz Kragujevca.

Tošović je, kako saznajemo, od povreda zadobijenih po glavi i telu preminuo na kućnom pragu. Osumnjičeni D. B. je, nakon počinjenog zločina, sam pozvao policiju i tu sačekao patrolu.

Prema nezvaničnim informacijama, D. B. je te večeri iz Kragujevca krenuo u Čestin, da bi, navodno, vratio u svoj dom bivšu nevenčanu suprugu, koja je živela sa Tošovićem. Sa sobom je poveo i njenog petnaestogodišnjeg sina, najverovatnije da bi je lakše ubedio da mu se vrati. Čim je stigao, dvojica muškaraca su se posvađala i potukla. D. B. je potom potegao nož i sa više udaraca usmrtio Tošovića. Navodno je bilo sukoba i ranije, a svemu je, izgleda, kumovao i alkohol.

Prva komšinica tragično nastradalog Tošovića, Vida Stojanović, kazala nam je da ništa nije čula, niti je znala šta se dešavalo u susednoj kući, koja je od njene udaljena svega nekoliko metara. Da se desio zločin, saznala je tek ujutro.

- Zoran je bio vredan i dobar čovek. Nadničio je da preživi, gajio je i svinje i od toga izdržavao sebe i sestru, koja je bolesna. Ne znam šta se dešavalo, mada sam tokom noći čula dolazak i odlazak automobila. Najverovatnije je to bila policija - priča nam Vida Stojanović.

 

Izvor: novosti.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu