Čolin koncert u Kragujevcu ipak odložen za sledeću godinu - iKragujevac


Vesti

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom koronavirusa, planirani koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu pomeren je za 19. jun 2021. godine (20:00) u prostoru „Kneževog arsenala”.

Uprkos ogromnoj želji da koncert, prvobitno planiran za 20. jun, ipak bude održan 22. avgusta, kovid 19 je prisilio organizatore da preispitaju tu odluku i da se, vodeći pre svega računa o zdravlju posetilaca, odluče na nepopularan korak i odlože koncert Zdravka Čolića.

Svesni da planirani spektakl u jedinstvenom prostoru istorijskog „Kneževog arsenala", fabrici municije iz 19. veka, ne bi mogao biti ostvariv kako je zamišljen ove jeseni i zime u dvorani, jedina ispravna odluka je odlaganje za narednu sezonu na otvorenom, odnosno za 19. jun 2021. godine, naveli su organizatori.

Važno je da sve ulaznice kupljene za 20. jun i 22. avgust ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ko želi može da ostvari i povrat počev od 1. avgusta.

Za povrat karata kupljenih preko Tiket vižna, ulaznice kupljene onlajn treba poslati na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Za ulaznice kupljene na prodajnim mestima Tiket vižna, povrat je moguć na Blagajni tržnog centra Ušće.

Ulaznice kupljene na Tiket vižn prodajnim mestima van Beograda treba poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Povrat u Kragujevcu ide preko prodajnih mesta u „Da Gama Travelu" i Domu omladine Kragujevca. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu