Gradska poreska uprava zahteve prima elektronski ili telefonom - iKragujevac


Vesti

U skladu sa Odlukom o uvođenju vanredne situacije na teritoriji grada Kragujevca i merama za suzbijanje zarazne bolesti Kovid 19, u cilju smanjenja rizika od infekcije i zaštite zdravlja građana i zaposlenih, građani i pravni subjekti sve informacije od značaja za ostvarivanje prava u poreskom postupku iz nadležnosti Sekretarijata za javne prihode, mogu dobiti pozivom na brojeve telefona: 034/356-391, 034/356-392 i 034/356-394 ili putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca, u delu Lokalna poreska administracija, nalaze se obrasci koji se koriste za ostvarivanje prava u poreskom postupku.

U Gradskoj poreskoj upravi predlažu da se zahtevi za ostvarivanje prava u poreskom postupku dostavljaju elektronskim putem, na jednu od sledećih mejl adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Neophodno je da podnosioci zahteva obavezno u zahtevu navedu i svoj kontakt telefon, a obrasci će se ažurirati u skladu sa aktima Vlade Republike Srbije i lokalne samouprave.

 

Izvor: rtk

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu