Predsednik Petrašinović osudio napad na zgrade Gradske uprave i Policijske uprave Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović najoštrije osuđuje vandalski čin napada na zgrade Gradske uprave i Policijske uprave Kragujevac.

Najoštrije osuđujem huliganske i nasilničke napade na zgradu Uprave grada i prostorije Policijske uprave Kragujevac. Lomljenje i uništavanje gradske imovine, prostorija Policijske uprave, njihovih vozila, ne može i nikada neće moći da bude rešenje bilo kog oblika nezadovoljstva. U proteklom periodu svaka grupa građana koja je dolazila ispred Skupštine grada i izrazila neku vrstu svog nezadovoljstva uvek je bila primana od načelnika Gradske uprave sve do gradonačelnika. Uvek smo bili tu za naše Kragujevčane, da zajedno sa njima rešavamo probleme za koje smo nadležni, a za one za koje nismo da posredujemo u njihovom rešavanju. Poslednjih 6 godina gradimo visok nivo političke kulture, međusobnog uvažavanja, poštovanja, da imamo razumevanja za političke stavove čak i kada su oni dijametralno različiti. Zbog toga jučerašnji čin vandalizma maloletnika i mlađih punoletnih lica podstaknut od strane onih koji gradu Kragujevcu ne žele dobro, zaslužuje svaku vrstu javne osude. Molim sve Kragujevčanke i Kragujevčane da ne uništavaju naš grad, da ne rušimo ono što smo zajedno stvarali.

Možemo imati različita viđenja na stvari, različite stavove, biti članovi različitih političkih opcija ali Kragujevac mora da nam bude na prvom mestu. Naš Kragujevac ne zaslužuje ono što se sinoć dogodilo! Zato, drage komšije i prijatelji, i kada protestujete ostanite dostojanstveni. Zbog našeg Kragujevca, naše dece, zbog budućnosti koju svi vidimo u našem gradu, čuvajmo naš Kragujevac! – poručio je predsednik Petrašinović i apelovao na građane da budu odgovorni prema sebi, jer korona virus se širi, a nepromišljenim ponašanjem može da se ugroze zdravlje i životi svih nas.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu