Epilog snimljene tuče u Rodi: Uhapšen muškarac (49) zbog nasilničkog ponašanja - iKragujevac


Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D.T. (49) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se tereti da je, u jednom Roda marketu u Kragujevcu, napao radnika obezbeđenja koji je posumnjao da kod sebe ima robu koju nije platio, navodi se u saopštenju PU Kragujevac.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Na snimku se najpre vidi kako čovek u marketu sa kesom u ruci želi da prođe, ali mu obezbeđenje ne dozvoljava. Došlo je do guranja, a potom čovek radnika obezbeđenja udara u lice.

Iz kompanije Mercator S "Telegrafu" je odgovoreno da je situacija o kojoj je reč nastala zbog pokušaja krađe i nasilničkog ponašanja.

- Osoba sa snimka je 30. juna, oko 20 časova, u Roda marketu u Kragujevcu, pokušala da izvrši krivično delo krađe alkoholnog pića. Naše kolege iz obezbeđenja su najpre zamolile osobu da im preda proizvod i da mirno sačekaju dolazak policije. S obzirom na to da je osoba verbalno i fizički pretila kolegama iz obezbeđenja, oni su bili prinuđeni da tu osobu fizički zadrže do dolaska policije - naveli su iz Mercatora.

Iz Mercatora su dodali da je osoba sa snimka i 28. juna, takođe u ovoj prodavnici, pokušao da obavi isto krivično delo.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu