SPD Radnički apeluje na odgovorno ponašanje posetilaca na otvorenim terenima - iKragujevac


Vesti

_______________________________________________________________________________________________________

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID–19 dao je saglasnost da se na teritoriji grada Kragujevca proglasi vanredna situacija i uvedu nove mere, koje će poboljšati postojeće stanje i sačuvati zdravlje i živote naših sugrađana.

U skladu sa novonastalim okolnostima, Sportsko privredno društvo Radnički podseća da su sva kupališta u Kragujevcu zatvorena za kupače. Početak kupališne sezone na otvorenim bazenima i jezeru u Šumaricama je odložen do daljeg, dok je zatvoreni bazen prestao sa radom u skladu sa predloženim merama Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

Kapije ograđenog obalskog dela na Šumričkom jezeru otvorene su svakog dana od 06,00 do 22,00 časa, a prostor na ovom kragujevačkom izletištu, koji obuhvata i Avantura park, na raspolaganju je svim posetiocima, ali uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. Mere podrazumevaju zabranu okupljanja više od pet osoba u zatvorenom i na otvorenom prostoru, zatim održavanje fizičke distance od dva metra i obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru.

Kreativni park za decu u Velikom parku, koji takođe funkcioniše pod okriljem Sportskog privrednog društva Radnički, otvoren je za posetioce, takođe uz poštovanje predloženih mera.

Apelujemo na sve korisnike naših objekata da se pridržavaju propisanih mera, kako ne bi ugrozili svoje i tuđe zdravlje. Samo uz savesno i odgovorno ponašanje možemo prevazići ovu situaciju i vratiti se normalnom funkcionisanju i aktivnostima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu