PROTEST UGOSTITELJA I MUZIČARA U KRAGUJEVCU: Traže pravo na rad - iKragujevac


Vesti

U Kragujevcu su danas stupite na snagu vanredne mere za suzbijanje širenja kovida-19, a među njima je i ograničenje rada ugostiteljskih objekata od 7 do 20 časova.

Vlasnici ugostiteljskih objekata u Kragujevcu, nezadovoljni merama u vanrednoj situaciji, protestuju ispred zgrade gradske uprave i zatražiće prijem kod gradonačelnika kome će uručiti svoje zahteve.

Kako saznaje agencija Beta, na jučerašnjem sastanku vlasnici ugostiteljskih objekata su se dogovorili da danas u 12 časova održe protest na kome će zatražiti pravo na rad i ravnopravnost privatnog i javnog sektora koji radi bez ograničenja i u vanrednoj situaciji koja je proglašena zbog korona virusa.

Jedna od vanrednih mera koje su danas stupile na snagu nalaže da rad ugostiteljskih objekata treba da bude prilagodjen tako da za jednim stolom ne mogu sedeti više od dve osobe uz obavezni razmak od dva metra između stolova.

Ugostitelji, muzičari i konobari iz Kragujevca su danas i juče protestovali jer im je, kako su poručili, ugrožena egzistencija zbog restriktivnih mera koje se odnose na ugostiteljstvo  

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu