Potpuna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u Stanovu - iKragujevac


Vesti

Mašine JKP „Vodovod i kanalizacija“ rade na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u ulici Marka Zagorca u naselju Stanovo.

Vrednost ove investicije je 5 miliona 300 hiljada dinara.

Sredstva je obezbedila lokalna samouprava.

Po završetku ovih poslova ulica će biti asfaltirana.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ apliciralo je za preko 20 projekata rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, koji će biti finasirani sredstvima Kancelarije za javna ulaganja u iznosu od oko 2 miliona evra.

Ulica Marka Zagorca koja je duga oko 150 metara je pod nagibom i na ovu ulicu naslanja se još nekoliko okolnih.

Kompletna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže koja je u toku omogućiće nastavak daljih radova na asfaltiranju u narednom periodu.

Stanovnici ove ulice u naselju Stanovo imali su brojne probleme usled obilnih padavina i bujičnih voda koje su nosile posipani tucanik, cevi su pucale pa su često ostajali bez vode.

U planu je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u više od 20 ulica, najavljuju u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ trenutno obavlja brojne poslove u uređenju kompletne vodovodne i kanalizacione infrastrukture u naselju Denino brdo, na mestu gde se grade stambeni objekti za pripadnike snaga bezbednosti, vojske i policije kao i na infrastrukturi Palate pravde.

Osim toga ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ u narednom periodu obaviće brojne radove na uređenju drenažne mreže u Industrijskoj zoni.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu