NAJNOVIJA VEST: ODLOŽEN Čolin koncert u Kragujevcu, zbog korone - iKragujevac


Vesti

Dugoočekivani koncert Zdravka Čolića nažalost neće biti održan kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko COVID -19, već se odlaže za 22. avgust, u 20:00 u "Kneževom arsenalu".

"Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu u jedinstvenom prostoru. Zdravko Čolić deli razočaranje svojih mnogobrojnih fanova. Kao i čitava organizatorska ekipa koja je predano nekoliko meseci radila da se kragujevački spektakl desi i da se obezbede najkvalitetniji uslovi za prvi veliki koncert na otvorenom nakon epidemije COVID - 19," saopštili su organizatori.

"Dragi prijatelji, žao mi je što nećemo pjevati u subotu zajedno, budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu", poručio je Zdravko Čolić.

Nažalost, usled nepovoljnih okolnosti za nesmetanu realizaciju spektakla kakvog zaslužuju publika i Zdravko Čolić, organizatori su bili primorani da koncert pomere za avgust, kada se očekuje da će biti omogućeno obavljanje koncertnih aktivnosti u punom obimu u Srbiji. Organizatori imaju podršku grada Kragujevca i lokalnih medicinskih i logističkih službi i nastavljaju pripreme za spektakl koji je zakazan za avgustovsko veče.

Ulaznice ostaju važeće za novi datum 22. avgust i nije ih potrebno menjati. Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. avgusta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu