Sutra u Kragujevcu Nacionalna izložba pasa - iKragujevac


Vesti

Kinološko društvo „Lepenica Kragujevac“ organizuje Nacionalnu izložbu pasa svih rasa, koja će biti održana 20. juna na platou Šumadija sajma.

Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti do 14. juna, a sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Kinološkog društva „Lepenica“.

Pandemija koronavirusa uticala je na sva dešavanja u državi, pa je tako odložena i Nacionalna izložba pasa koja je prethodno trebalo da bude organizovana 6. juna.


U Kinološkom društvu „Lepenica Kragujevac“ zadovoljni su što će izložba biti održana 20. juna uzevši u obzir trenutnu situaciju.

Organizatori navode da je ovo prva izložba u ovoj godini u centralnoj Srbiji i da je interesovanje za nju veliko, mada očekuju manji broj učesnika iz inostranstva zbog aktuelnih dešavanja.

Organizatori su se potrudili da svaki vlasnik i njegov ljubimac pronađu svoje mesto među takmičarskim kategorijama koje počinju od najranijeg uzrasta.

Prvu grupu čine psi starosti od 3 do 6 meseci, dok su u najstarijoj kategoriji veterani sa napunjenih 8 godina.

Kotizacija za prvog prijavljenog psa je 1.200 dinara, a za drugog 1.000 dinara.

Ukoliko se izlagači prijave na dan izložbe, upisnina će iznositi 1.500 dinara. Za sve pse obezbeđena je voda, a za izlagače i posetioce besplatan parking.

Organizatori su se potrudili da nagradni fond i ove godine bude bogat. Izložba se održava uz podršku Kinološkog saveza Srbije, a generalni pokrovitelj je grad Kragujevac.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu