Počinju velike investije u naselju Kolonija - iKragujevac


Vesti

Prvi na listi Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ Nikola Dašić obišao je juče Divostin, Kutlovo, Rogojevac, Gornje Grbice, kao i naselje Kolonija, gde ga je dočekao veliki broj građana.

Meštanima Kolonije, koje ni nevreme nije sprečilo da dođu i podrže listu Srpske napredne stranke, najpre se obratila Biljana Ilić Stošić, načelnik Šumadijskog upravnog okruga, koja je podsetila da je Kragujevac tek prošle godine uspeo da stabilizuje gradske finansije i da sada možemo da počnemo da gradimo Kragujevac, onako kako predsednik Aleksandar Vučić gradi Srbiju.

Prvi na listi Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ Nikola Dašić podsetio je da upravo počinju radovi u ovom naselju, u stambenom bloku Voje Radića.

„Kolonija zaista ima velike komunalne probleme, ali sutra kreće uređenje parkinga i saobraćajnica između novih zgrada u ulici Voje Radića i nije tačno da srpski naprednjaci ne misle na Koloniju, naprotiv nismo imali mogućnost da to bude ranije rešeno, ali to je bio naš plan koji je konačno došao na realizaciju kako ovi ljudi koji ovde žive ne bi gutali prašinu“, izjavio je Dašić u Koloniji.

Direktor JKP Šumadije, Nemanja Dimitrijević nije želeo da govori o tome šta ga je zateklo, ni šta je do sada urađeno, već je govorio o tome da upravo velike investcije počinju u naselju Kolonija.

Sutra počinje kompletno uređenje bloka u Voje Radića, sa ulicama: Voje Radić, Laze Marinković, Dimitrija Tucovića, Suvoborskoj i Skojevskoj. Kompletan parking prostor se uređuje, da bude onako kako treba, onako kako je odavno trebalo da bude kada su te zgrade i izgrađene.

Sutra ćete videti šta je grad Kragujevac radio ovih pet godina, sutra ćete videti šta je grad Kragujevac uradio za ovu mesnu zajednicu“ – rekao je Dimitrijević obraćajući se okupljenim meštanima Kolonije.IMG_7113.JPG

IMG_7060.JPG

 

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu