Aleksandar Lazović pružio podršku Nikoli Dašiću - iKragujevac


Vesti

 „Ako se četiri godine ne bavite politikom, a iza sebe imate političkog iskustva, u prilici ste da racionalno sagledate mnogo toga. Zbog toga želim da apelujem na Kragujevčane da je veoma bitno da 21. juna iskoriste svoje biračko pravo“, rekao je danas u svom obraćanju Aleksandar Lazović, rukovodilac posebih parkirališta JKP „Šumadija“.

Lazović je danas, upravo na mestu gde je rekontruisano parkiralište kod robne kuće „Beograd“, ukazao na značaj ove investicije, a posebno ako se ima u vidu da je JKP Šumadija finansirala rekonstrukciju parkinga iz sopstvenih sredstava, dok je izradu trotoara i staza oko parkirališta finansirala Gradska uprava.

„Pre svega, kao dugogodišnji rukovodilac službe posebnih parkirališta u okviru JKP “Šumadija” moram da istaknem da su korisnici parkirališta u Kragujevcu, od jedne od najneuređenijih površina u strogom centru grada dobili rekonstruisano moderno parkiralište kod robne kuće „Beograd“, koje ima veći broj parking mesta, novu asfaltnu površinu, novo osvetljenje kao i automatizaciju parkirališta, a što je veoma važno bez povećanja cene parkiranja po započetom satu“, kaže Lazović.

„Moram da napomenem da je započeta je jedna od najbitnijih kapitalnih investicija u gradu koja se takođe tiče posebnih parkirališta, a to je moderna nadzemna garaža u ulici Kneza Miloša, koja nije obećanje na papiru, već garaža koja će biti našim korisnicima na usluzi kroz najviše dva meseca, što su naši sugrađani u prilici da vide, obzirom da se radovi u potpunosti odvijaju u skladu sa predviđenom dinamikom“, dodao je Lazović.

On je, ovom prilikom podsetio građane Kragujevca da je dugi niz godina postojala bojazan da će plate u javnom sektoru potpuno izostati, i da su zaposleni bili bliži socijalnoj kategoriji, dok sada imamo potpuno drugačiju situaciju. Danas, i pored svih investicija, zaposleni nemaju brige o primanjima, koja su redovna i isplaćuju se bez dana kašnjenja.
Inače, Lazović je ovom prilikom pružio podršku kandidatu za gradonačelnika Srpske napredne stranke u Kragujevcu, Nikoli Dašiću i pozvao sve Kragujevčane da isto učine u nedelju, 21. juna.

„Kada sve navedeno objektivno sagledam, moram da istaknem da punu podršku zaslužuje Nikola Dašić, koji će na najbolji mogući način, u to sam siguran, obavljati funkciju gradonačelnika. Nikola Dašić godinama obavlja važnu državnu funkciju, poznajem ga veoma dugo i siguran sam da će kao gradonačelnik sugrađanima obezbediti kvalitetan javni sektor i celokupnu uslugu koju građani zaslužuju. On je jedini Kragujevčanin koji ima zvaničnu podršku predsednika Republike, te zaslužuje i moju apsolutnu podršku u trci za mesto gradonačelnika Kragujevca, za koje sam siguran sam da će i osvojiti na izborima 21. juna, na opšte zadovoljstvo svih Kragujevčana“, poručio je Lazović.

 

 

 

 


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu