Izmena režima saobraćaja zbog II faze radova u ulici Lepenički bulevar - iKragujevac


Vesti

Usled radova u ulici Lepenički bulevar doći će do izmene režima saobraćaja od ulice Kralja Petra I do ulice 27. marta u periodu od  12.06.2020. godine do 22.06.2020. godine u dve faze, i to:

- II Faza u periodu od 12.06.2020.godine do 14.06.2020. godine
- IIa faza u periodu od 15.06.2020.godine do 22.06.2020. godine

U periodu iz II i IIa faze vozila javnog gradskog prevoza saobraćaju prema sledećem:

- vozila sa oznakom 1, 4, 6, 10, 24, 610 i 612 u smeru ka Ilinoj vodi upućuju se iz ul. Kneza Mihaila u ul. 27. marta, Nikole Pašića, Grada Sirena, Vojislava Kalanovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku istom trasom u obrnutom redosledu. Vozilo na liniji 4 se upućuje iz ul. Nikole Pašića u ul. Kralja Aleksandra I Karađorđevića i dalje
registrovanom trasom.

Vozila na liniji sa oznakom:

- 11 - A smer upućuje se iz ul. Kneza Mihaila u ul. 27. marta, Nikole Pašića, Dr Zorana Đinđića, Kralja Petra, Lepenički bulevar i dalje
registrovanom trasom;

- 11 - B smer i 9 u povratku se upućuju iz ul. Nikole Pašića u ul. Dr  Zorana Đinđića, Kralja Petra, Lepenički bulevar i dalje registrovanom
trasom.

Za vreme trajanja izmene režima saobraćaja u fazi I, Ia i II, početni i završni terminus za vozila na linijama 9 i 11 (oba smera) biće  stajalište "Hotel".

U fazi IIa početni i završni terminus za vozila na linijama 9 i 11 (oba  smera) biće privremena stajališta u ul. Dr Zorana Đinđića.

Vozila na linijama sa oznakom:

- 2, 3, 17 i 26 upućuju se iz ul.Nikole Pašića u ul. Dr Zorana Đinđića,  Kralja Petra, Jovana Ristića i dalje registrovanom trasom. U povratku  vozila na linijama sa oznakom 2, 3 i 17 koristiće svoju registrovanu  trasu, a vozilo na liniji sa oznakom 26 upućuje se iz ul. Jovana  Ristića u ul. Cara Dušana, Kosovsku, 27. marta i dalje registrovanom trasom;

Vozilo na liniji sa oznakom:

- 8 upućuje se iz ul. Grada Sirena u ul. Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku istom trasom u obrnutom redosledu.

Za vreme trajanja izmene režima saobraćaja u fazama II i IIa polazno i završno stajalište za linije sa oznakom 601 i 604 biće "Autobuska stanica I"

Vozila na liniji sa oznakom:

- 604 i 611 polaze sa stajališta "Autobuska stanica I" u ul. Vojislava Kalanovića, zatim u ul. Grada Sirena i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Grada Sirena u ul. Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljakovića do stajališta "Autobuska stanica I".

Vozilo na liniji sa oznakom:

- 601 polazi sa stajališta "Autobuska stanica I" u ul. Vojislava  Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Jovana Ristića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Jovana Ristića u ul. Pariske komune, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Poljaković do stajališta "Autobuska stanica I".

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća  registrovana autobuska stajališta, a uvode se privremena dvostrana stajališta u ul. Dragoslava Srejovića kod kućnog broja 2/III, neposredno pre/posle raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu