Selima od Kragujevca do Batočine voda stiže u ponedeljak - iKragujevac


Vesti

Zbog neophodnih radova na izmeštanju dela magistralnog cevovoda, koji doprema vodu sa Moravskog vodovodnog sistema do Kragujevca, u periodu od 28. do 30. maja, kako je i bilo najavljeno bez vode su ostali: potrošači Opštine Batočina, sela Badnjevac, Nikšić, Osojak i Milatovac, kao i potrošači u Cvetojevcu i Jovanovcu.

Vodosnabdevanje u ovim mestima trebalo je da bude normalizovano, međutim zbog novonastalog problema koji je povezan sa izvođenjem radova Preduzeća za puteve, na delu auto puta ka Batočini, nijedno od navedenih sela opštine Batočina, kao i Jovanovac i Cvetojevac nisu dobila vodu, potvrdio je direktor Javnog komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Nebojša Jakovljević.

On je naveo da je veliki problem uzrokovan radovima na auto putu rešen, i da će Vodovod u toku noći početi da puni sistem vodom, što znači da potrošači u navedenim mestima vodu mogu da očekuju u ponedeljak 1. juna u jutarnjim satima.

Do tada, precizirao je Jakovljević obezbeđene su cisterne.

Opština Batočina je obezbedila cisterne sa pijaćom vodom za sela sa svog područja dok je Grad Kragujevac u selu Cvetojevac cisternu locirao kod škole,a u Jovanovcu kod prodavnice.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu