Na mestu zločina: Sekirom ubio maćehu - iKragujevac


Vesti

Kako Nova.rs saznaje, prema još nepotvrđenim informacijama beživotno telo starice pronađeno je u kadi sa vidnim povredama po glavi. Pretpostavlja se da je Nebojša kasno sinoć napao staricu i zadao joj više udaraca sekirom.

“Rano jutros pozvala me je njegova bivša supruga, bila je uznemirena jer se Miloranka nije javljala na telefon i da odem da proverim gde je. Ispričala mi je da je Nebojša kasno sinoć oko 23 časa pešice iz sela stigao do Kragujevca i počeo da je uznemirava, zbog čega je zvala policiju. Pre dolaska policije on je otišao. Ja sam posle razgovora sa njom otišao do njihove kuće ušao u dvorište i obišao oko kuće, ali nisam ulazio i video sam da nema nikog. Posle je stigla policija i otkrila zločin, izjavio je za Nova.rs prvi komšija, Krsto Rajković.

U selu Cerovac, meštani kažu da je Nebojša bio miran, kao i da su se on i Miloranka lepo slagali, da među njima nije bilo problema.

Prema njihovim navodima, Nebojša je brinuo o Miloranki posle smrti njegovog oca Dragana, pre dve godine, kome je Miloranka bila druga supruga. On je od kad je izgubio posao živeo sa njom i nije bilo nikavih problema u njihovom međusobnom odnosu.

O motivu ubistva niko ne želi da nagađa, ali sumnjaju da je razlog imovina, koja je podeljena posle Draganove smrti.

“Sa njima sam pila kafu svaki dan. Od njih sam pre godinu dana kupila kuću. Nebojša i Miloranka su se odlično slagali. On je išao u kupovinu, brinuo o njoj. Zaista sam šokirana. O ubistvu sam čula jutros preko televizije, a kad sam izašla iz kuće videla sam policijska kola kod njihove kuće i saznala sa je Neboša ubio Miloranku, ispričala je njihova komšinica Danijela Vukadinović.

“Kragujevčanin N. L. (57) uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući sekirom ubio svoju 72-godišnju maćehu. On se sumnjiči da je u nedelju uveče više puta udario maćehu sekirom, zbog čega je ona preminula na licu mesta. Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu”, saopštio je MUP.

Inače Kragujevac je pre tri dana takođe potresla još jedna tragedija. U petak je Jordan Aksentijević (63) u porodičnoj kući sa više uboda nožem u vrat i grudi ubio suprugu Dragicu (56). Sumnja se da je Jordan posle ubisttva izvršio samoubistvo, tako što je prerezao vrat. Mrtve roditelje pronašao je sin, a prema svedočenju komšija, ljubomora je najverovatnije uzrok ubistva i samoubistva.

 

Izvor: nova.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu