Posle brutalnog ubistva i samoubistva u Kragujevcu neverica: Sahrana supružnika sutra - iKragujevac


Vesti

Bračni par Jordan A. (63) i Dragica A. (56), iz Kragujevca, biće sahranjeni u utorak na Korićanskom groblju, saznajemo od ljudi bliskih ovoj porodici.

Porodična tragedija u kojoj je bivši radnik "Zastave" Jordan A., kako se sumnja, sa više uboda nožem ubio svoju suprugu Dragicu, a potom i sebe, i dalje je glavna tema u prigradskom naselju Kozujevo.

Niko, međutim, ne zna pouzdano šta je bio okidač za ovakav zločin. Oni koji su ih bolje poznavali veruju da je Jordanova preka narav dovela do tragedije.Komšije ne spore da su oboje supružnika bili vredni ljudi, izgradili dve kuće u dvorištu, za sebe i dva odrasla sina.

- Svađao se sa komšijama i suprugom i ranije. Mnogi veruju da je Jordan postao posebno nervozan kada je ostao bez posla, često smo slušali kako preti supruzi - pričaju u ovom naselju.

Posle gubitka posla u "Zastavi", kako saznajemo, kupili su jednu njivu u nekoliko kilometara udaljenom selu Dragobraća. Tu su gajili povrće i drugo što je bilo potrebno za porodicu. Dragica je i u svom dvorištu gajila salatu, luk i to prodavala na pijaci u gradu.

- Snalazili su se kako su znali i umeli. Niko, međutim, ne zna zašto se Jordan odlučio na najteži korak - kaže jedna komšinica.

Mrtve roditelje u zasebnoj kući u istom dvorištu u petak kasno uveče pronašao je njihov mlađi sin. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju tela supružnika. Prema onome što se zasad zna, nesretna Dragica ubijena je sa više uboda nožem, dok je Jordan jednim potezom sebi prerezao vrat.

 

Izvor: novosti

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu