JEZIV ZLOČIN U PORODIČNOJ KUĆI: Iskasapio ženu jer je izašla iz kuće sama? - iKragujevac


Vesti

Jordan Aksentijević iskasapio je suprugu Dragicu (56), koju je godinama zlostavljao, a potom izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u naselju Kozujevo

Jordan Aksentijević (63) i njegova supruga Dragica (56) pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u naselju Kozujevo u Kragujevcu. Sumnja se da je Jordan Dragicu u subotu ubio sa tri uboda nožem u grudi. Jordan je nakon zločina sebi prerezao grkljan.

Kako saznajemo, prizor u kući bio je stravičan.

- Oboje su ležali u lokvi krvi. Dragica je imala brojne rane po grudima, dok je Jordan nožem sam sebi presudio. Tela roditelja pronašao je njihov sin. Pretpostavlja se da je nakon još jedne od svađa i maltretiranja supruge Jordan nasrnuo nožem na nju.

Možda je okidač za zločin bilo to što je kobnog jutra Dragica sama izašla napolje, jer je on uvek bio sa njom i poznato je koliko je bio ljubomoran - priča naš sagovornik blizak ovoj porodici.

Inače, nesrećna žena je u nekoliko navrata prijavljivala Jordana za nasilje u porodici i policija ga je hapsila.

- Često je tukao i maltretirao i nju i dvojicu sinova. Jedan sin se odselio u Erdeč. Jordan je imao probleme i sa nekoliko komšija, sa kojima se godinama sudio, i izgubio je nekoliko sporova - pričaju njihovi poznanici.

Naši sagovornici potvrdili su informaciju da je Dragica juče viđena sama kako ide kod rođaka, iako se u ulici retko kada kretala bez Jordana.

- Šta je bio okidač za tragediju, niko ne zna. Jordan nije pio, ali je bio preke naravi. Bio je bolesno ljubomoran, nije je puštao samu da ide od kuće. Pre nekoliko dana sa snajom Jordan se svađao nasred ulice. Ona se i odselila posle tog događaja - pričaju poznanici.

- Dragicu je tukao nemilosrdno. Poslednjih mesec dana gotovo svakodnevno. Policija ga je hapsila, ali je puštan na slobodu jer je ona povlačila izjave - kažu naši sagovornici. Inače, pokojni supružnici su nekada radili u „Zastavi“.

(Kurir)

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu