Javni poziv za učešće u programu podrške za uvođenje i sertifikaciju ISO standarda - iKragujevac


Vesti

U okviru projekta „Međusektorska podrška za pametan rast malih i srednjih preduzeća“ u Centralnoj Srbiji, koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije, preko programa EUPRO, a koji sprovodi Biznis Inovacioni Centar d.o.o. Kragujevac, u partnerstvu sa Business Innovation Programs, BIPS raspisuje javni poziv za mala i srednja preduzeća zainteresovana za učešće u programu podrške. Jedan od ciljeva projekta je da se malim i srednjim preduzećima iz Centralne Srbije pomogne da unaprede svoje poslovanje kroz obuku, pripremu i uvođenje sistema menadžementa kvalitetom što će doprineti njihovoj konkurentnosti i održivosti.

Pravo učešća u javnom pozivu imaju sva mikro, mala i srednja preduzeća iz Centralne Srbije, koja imaju potrebu za sticanjem dodatnih znanja iz upravljanja kvalitetom, pripremom i uvođenjem odgovarajućeg ISO standarda.

Pored šestodnevne obuke iz QMS namenjene profesionalcima iz biznisa i industrije u oblasti kvaliteta, kontrole kvaliteta i upravljanja kvalitetom, program za pet kompanija nudi pripremu za ISO sertifikaciju, kao i uvođenje standarda.

Rok za podnošenje prijave je 7. jun tekuće godine.

Sve informacije o konkursu i dokumentaciju za prijavljivanje možete pronaći na sajtu BIC – a  https://www.bickg.rs/ i BIPS – a https://bips.rs/ .

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu