ODVRATNO I OGAVNO! Devojčica iz Kragujevca u sastavu otkrila šta joj "tata" radi! Ispisala tajnu i odala očuha pedofila - iKragujevac


Vesti

Policija je uhapsila Kragujevčanina L. R. (64) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju maloletnu pastorku (12), a jeziv slučaj prijavila je devojčicina nastavnica iz škole nakon što je pročitala njen sastav.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, osumnjičenom očuhu lisice su stavljene pre nekoliko dana, a zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je i pritvor do 30 dana. Sagovornik upoznat sa slučajem objašnjava da je devojčica sredinom meseca dobila zadatak da napiše sastav.

U sastavu trebalo da otkrije svoju tajnu

- Zbog situacije sa pandemijom ona pohađa onlajn nastavu i ceo razred je trebalo da napiše rad u kome će otkriti jednu svoju tajnu, a potom su ih fotografisali i slali nastavnici na Vajber - kaže sagovornik za Kurir, i dodaje da je devojčica to videla kao način da izađe iz očuhovih kandži.

- Opisala je da je mamin muž neprimereno dodiruje kada ostanu sami. Navodno, navela je da ju je mazio po grudima i intimnim delovima tela i pretio joj da to nikome ne govori, jer će se onda dogoditi nešto loše, kao i da to mora da bude njihova tajna - kaže izvor.

Prava reakcija svih iz škole

Kako dodaje, kada je nastavnica pročitala njen sastav, zaprepastila se i o tome obavestila školskog psihologa, razrednog starešinu i direktora škole.

- Zaposleni u školi nisu gubili vreme. Psiholog je odmah obavio razgovor sa učenicom, u kom je ona potvrdila sve ono što je napisala u domaćem zadatku. Škola je obavestila policiju i tužilaštvo i osumnjičeni muškarac je uhapšen, a istraga je u toku - pojašnjava izvor i dodaje da će se tokom istrage utvrditi koliko dugo je pastorka trpela seksualno nasilje.

Odraslu decu ne iznenađuje hapšenje oca
Komšije i poznanici porodice ispričali su da uhapšeni godinama živi sa majkom devojčice.

- I on i devojčicina mama su pre ovog imali druge brakove. On sa prvom ženom ima više odrasle dece, a ona dvanaestogodišnjakinju, a u međuvremenu su i zajedno dobili dete. Osumnjičeni, navodno, nije u kontaktu sa decom iz prvog braka jer ih je, kako su to oni pričali, tokom zajedničkog života često tukao. Ta deca ne žele ni da čuju za njega, a za hapšenje kažu da ih ne iznenađuje - kaže poznanik i dodaje:

- On je težak čovek, ima lošu narav, ali je izuzetno inteligentan - smatraju poznanici.

 

Izvor: Telegraf

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu