Portal iKragujevca zabeležio rekordnih milion poseta - iKragujevac


Vesti

Portal iKragujevca je tokom marta i aprila zabeležio novi rekord u broju poseta. U martu, iKragujevac je zabeležio 1.000.644 poseta a tokom meseca aprila 944.495 poseta, što je najviše u istoriji iKragujevca.

U martu je na portalu iKragujevca otvoreno 1.375.382 strana, a u aprilu 1.201.452 strane.

U martu i aprilu sajtu iKragujevca su korisnici najviše pristupali sa svojih mobilnih telefona, čak više od 80 odsto, ali i činjenica je da je veći broj ulazaka bio na osnovu potrage za informacijama od direktnih ulazaka na sajt.

Društvene mreže Fejsbuk i Instagram takođe su se pokazale kao jedan od bitnijih izvora informisanja građana u ovom trenutku.

Nekoliko desetina poruka dnevno koje primamo na našim društvenim mrežama, kao i nekoliko hiljada komentara na naše vesti, dokaz je da redakcija iKragujevca uživa i veliko poverenje među svojim čitaocima.

Zbog svega navedenog radimo pojačanim kapacitetima i često iznad maksimuma svojih mogućnosti, kako bismo opravdali vaše poverenje uprkos težim uslovima rada nego u redovnom stanju.

Ne zamerite zato ukoliko se nekada potkrade neka slovna greška, ne stignemo da odgovorimo na svaku poruku ili se ne posvetimo svakoj priči koju nam šaljete.

iKragujevac beleži rast i na društvenim mrežama, na Fejsbuku nas je „lajkovalo“ više od 65.216 ljudi, dok smo na Instagramu prešli broj od 14.000 korisnika.

Hvala još jednom na poverenju!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu