Kragujevčanin pobedio koronu, konačno je u svom domu - iKragujevac


Vesti

Srđan Tošić (44) iz Kragujevca, savladao je opasni virus Kovid 19, i ponovo je u svom domu u Topoli. Posle bolničkog lečenja i teških dana, napokon je uz svoju porodicu.

„Prošlo je… Bilo je teško, opasan je virus a naročito je svima teško što se prvi put pojavljuje kod nas. Bio sam malaksao, temperatura, potom i upala pluća, ali eto zahvaljujući lekarima ja sam ponovo u svojoj kući i oporavljam se. Pijem vitamine, imam povremeno aritmiju, pritisak mi varira, ali lekari su mi rekli da je to normalno“ – kazao je za TopPres Srđan Tošić.

Srđan je sa svojom porodicom u Topoli, ali pod posebnim uslovima. Kako kaže, sve je lakše samo kad je opet uz svoje najmilije.

„Moja supruga i sin imaju još par dana izolacije, hvala Bogu nisu bili pozitivni i dobro su. Ja sam na posebnom spratu kuće, imam svoj prostor, do 2. maja sam u izolaciji i poštujem sve što su mi rekli lekari. Policija me proverava svaki dan, malo izađem u dvorište prošetam, samo kad sam opet kod svoje kuće, sve je prošlo i hvala Bogu korona je iza nas“ – rekao je Tošić.

On je iskazao zahvalnost svima koji su bili uz njega u teškom periodu njegovog života.

„Bilo je straha, ipak svaki dan slušamo koliko ljudi izgubi bitku sa ovim virusom, opasan je i bojao sam se. Hvala svima, ne znam kako bih izdržao tamo bez podrške prijatelja, porodice, dani u bolnici sporo prolaze, ali uz ljude koji vas vole i misle o vama sve je lakše.“

Inače, Tošić je u bolnici u Kragujevcu bio 22 dana, u Topolu je došao baš za najradosniji praznik Vaskrs, 18. aprila.

 

Izvor: GZS/ TopPres

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu