Nismo vas zaboravili – Ostanite kod kuće - iKragujevac


Vesti

Zaposleni u Javno – komunalnom preduzeću Šumadija u saradnji sa Gradskom organizacijom Crvenog krsta danas su svojim penzionerima i porodicama preminulih kolega uručili pakete pomoći.

U okviru akcije koju su nazvali Nismo vas zaboravili – Ostanite kod kuće, zaposleni u ovom javno- komunalnom preduzeću sa volonterima Crvenog krsta su na adrese svojih bivših kolega i porodica preminulih kolega dostavili 80 paketa osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu.

Izdvajanjem od svojih zarada koliko je ko bio u mogućnosti, zaposleni u Javno – komunalnom preduzeću Šumadija sakupili su sredstva za kupovinu 80 paketa osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu čija je pojedinačna vrednost dve hiljade dinara, rekao je Nemanja Dimitrijević, direktor ovog preduzeća.

U toku dana sa volonterima Gradske organizacije Crvenog krsta našim penzionerima i porodicama preminulih kolega na kućne adrese odnećemo pakete pomoći kako bismo im pokazali da i u ovim teškim momentima mislimo na njih i da ih nismo zaboravili, rekao je on. U većem broju slučajeva radi se o penzionerima sa najnižim penzijama ili o invalidskim penzionerima a ovim znakom pažnje pokazujemo zahvalnost i poštovanje za ono što su u toku svog radnog veka uradili za preduzeće. Ovakvim i sličnim akcijama nastavićemo da im pomažemo., upozoravaju epidemiolozi.1-3.jpg

3-1.jpg

5 (1).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu