Vlasnik hotela hotela ''Šumarice'' ustupa objekat za sve pacijente koji nisu oboleli od korona virusa - iKragujevac


Vesti

Epidemija korona virusa koja se poslednjih nedelja širi Srbijom, ujedinila je sve. Odlučni da se u ovoj borbi istraju su i država i medicinski radnici Srbije, kao i svi ostali koji na svoj način stoje na raspolaganju građanima. Jedan od njih je i biznismen Milenko Marjanović, vlasnik hotela "Šumarice" u Kragujevcu koji će svoj objekat ustupiti državi i time pomoći u borbi protiv ove bolesti.

On je rekao da je sinoć pisao predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću i obavestio ga o tome da na raspolaganje daje svoj hotel za smeštaj bolesnika koji nisu zaraženi od korona virusa.

- Pošto tražite hotel u Kragujevcu za bolesnike, koji nisu bolesni od koronavirusa već one koji su bolesni od drugih bolesti ja Vam dajem na raspolaganje moj hotel "Šumarice" sa 150 soba - rekao je Marjanović.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare da su se javili privrednici iz Beograda i Niša koji su svoje hotele već ustupili.

Ti hoteli će, kako je objasnio Vučić, biti iskorišćeni za smeštaj pacijenata kojisu trenutno u bolnicima ukoliko se pokaže potreba da moraju da se oslobode smeštajni kapaciteti za obolele od COVID-19.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu