Koalicija: ZA KRALJEVINU SRBIJU – KRAGUJEVAC MOJ GLAVNI GRAD predala izbornu listu - iKragujevac


Vesti

Koalicija: ZA KRALJEVINU SRBIJU – KRAGUJEVAC MOJ GLAVNI GRAD ( Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički Front ) u nedelju 8. marta, deset minuta pre ponoći predala je Gradskoj izbornoj komisiji potpise građana koji podržavaju kandidate ove Koalicije za odbornike Skupštine grada Kragujevca.

Zahvaljujući se biračima za snažnu podršku Pokretu obnove Kraljevine Srbije, prvi na izbornoj listi Mirko Čikiriz je najavio jednu veoma pozitivnu kampanju. Takmičićemo se sa političkom konkurencijom projektima i onim što možemo da uradimo za grad Kragujevac da bi poboljšali život svih naših građana, kako u centru grada i prigradu, tako i na seoskom području. Obratićemo se svim ciljnim grupama, kako mladima sa jako modernom kampanjom, tako i onima u srednjoj odnosno starijoj životnoj dobi. Prioriteti su nam zapošljavanje, startap krediti i tehnološki razvoj, poručio je Čikiriz.

Na izbornoj listi ove Koalicije, koju je potpisima podržalo više od hiljadu građana, nalaze se imena 32 kandidata za odbornike gradskog parlamenta.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu