ZDRAVKO ČOLIĆ 20. JUNA U KRAGUJEVCU: Veliki koncert na otvorenom! - iKragujevac


Vesti

Neprikosnovena pevačka legenda, najveće ime naše pop muzike Zdravko Čolić održaće u subotu 20. juna (20:00) veliki koncert na otvorenom u prostoru istorijskog "Kneževog arsenala" u Kragujevcu.

Zdravko Čolić je jedini muzičar kome je pošlo za rukom da tokom karijere čak tri puta održi koncert na najvećem stadionu na prostoru bivše Jugoslavije, popularnој "Marakani", a svoj status neponovljivog muzičkog fenomena, koji uredno puni najveće prostore regiona, potvrdio je nedavno rekordnom serijom od čak šest rasprodatih Štark arena u Beogradu.

I koncert u Kragujevcu, pred sam početak leta, biće nešto posebno i spektakularno - Čola će pevati pred očekivanih deset hiljada posetilaca u vizuelno izuzetnom prostoru "Kneževog arsenala", nekadašnjoj fabrici municije iz 19. veka, upečatljivoj po zgradama iz te epohe. "Knežev arsenal" se poslednjih desetak godina pokazao kao prvorazredan koncertni prostor na prostoru bivše Jugoslavije i šire, u kome se održavaju "Arsenal Fest" i drugi muzički događaji.

Naravno, tu je i, malo je reći, impresivan spisak hitova, istinskih klasika i bezvremenih pesama kakvi su "Jedna zima sa Kristinom", "Zvao sam je Emili", "Ti si mi u krvi", "April u Beogradu", "Pjevam danju, pjevam noću", "Pjesmo moja", "Stanica podlugovi", "Čija je ono zvijezda", "Okano", "Moja draga"...

- Publika je ta koja pravi energiju, da li ćeš ti da pjevaš duže ili kraće. Sve je na publici, ona ti daje imput da budeš ovakav ili onakav. Kod mene je veliki problem napraviti set listu. Kad imaš toliko pjesama, jako je teško - rekao je nedavno Čola.

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu u prodaji su uz specijalni osmomartovski popust po kome jedna košta samo 1.200 dinara. Od 10. marta ulaznica će biti 1.500 dinara. VIP karte su 3.000 dinara. Prodaja ide preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko Da Gama Travel-a, Doma omladine Kragujevac, Music Store-a i biletarnice Doma samoupravljača.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu