Kišovito jutro i tmuran dan u Srbiji: Temperatura do 9 stepeni - iKragujevac


Vesti

U Srbiji oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a u toku jutra i prepodneva uslova za susnežicu i vlažan sneg biće ponegde i u nižim predelima. Krajem dana i tokom večeri sa severozapada prestanak padavina i razvedravanje.

Jugozapadni vetar biće u skretanju na jak i olujni severozapadni. Minimalna temperatura od -2 do 3 stepena, maksimalna dnevna od 4 do 9 stepeni.

U Kragujevcu oblačno sa kišom. Krajem dana i tokom večeri sa severozapada prestanak padavina i razvedravanje. Jugozapadni vetar biće u skretanju na jak i olujni severozapadni. Minimalna temperatura 2, maksimalna dnevna 8 stepeni.

U Srbiji sutra ujutro vedro i hladno, u većini predela uz slab do umeren mraz, ponegde i maglu. Tokom dana sunčano. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10 stepeni.

Od nedelje osetno toplije, ali uz česta prolazna naoblačenja sa kišom, na višim planinama sa snegom. Maksimalna temperatura biće i preko 15 stepeni, a početkom sledeće sedmice i do 20, uz pojačan, u košavskoom području i jak jugoistočni vetar.

U Kragujevcu sutra ujutro vedro i hladno, uz slab mraz. Tokom dana sunčano. Maksimalna temperatura biće oko 10 stepeni. Od nedelje osetno toplije, ali uz česta prolazna naoblačenja sa kišom.

Maksimalna temperatura u nedelju do 15 stepeni, a početkom sledeće sedmice i do 20, uz umeren do jak jugoistočni vetar.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu