Asfaltirana staza za pešake u parku Ilina voda - iKragujevac


Vesti

Poznato gradsko izletište park Ilina Voda menja svoj izgled. Kroz ovo popularno šetalište asfaltirana je pešačka staza duga 440 metara, a vrednost ove investicije je oko tri i po miliona dinara.

Radove na asfaltiranju staze izvelo je Preduzeće za puteve Kragujevac, a novac je obezbedila lokalna samouprava.

Park u Ilinoj Vodi jedno je od omiljenih mesta Kragujevčana, ne samo onih koji stanuju u njegovoj neposrednoj blizini, već i građana koji žive u drugim delovima grada, ali rado posećuju ovu zelenu oazu.

Park je posećen u svim godišnjim dobima, a asfaltirana staza duga preko 400 metara, omogućiće kretanje pešaka koji ovde dolaze tokom jeseni i zime kada se na nekim delovima staze gomila voda i ima blata.

Park u Ilinoj Vodi često posećuju i mališani vrtića „Čuperak“, koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Osim toga, stanovnici koji žive u ovom delu grada, posebno penzioneri i najmlađi Kragujevčani, koriste povoljne vremenske prilike i provode u parku i po nekoliko sati dnevno, uživajući u prirodi.

Izgradnja nove pešačke staze koja je presvučena asfaltom privukla je pažnju građana koji su sa pažnjom pratili rad mašina.

Izvođač radova je Preduzeće za puteve Kragujevac, a investiciju vrednu oko tri i po miliona dinara finansirala je lokalna samouprava.

 

Izvor: rtk

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu