Kragujevac se predstavio na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu - iKragujevac


Vesti

Na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Gradska turistička organizacija Kragujevac predstavila se destinacijama koje obiluju kulturno-istorijskim znamenitostima, ali i izuzetnim prirodnim ambijentalnim celinama.

Na štandu Kragujevca i Gornjeg Milanovca promovisani su kragujevački salon vina i Drugi sabor violinista Srbije u Pranjanima.

Na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu posetiocima se, pod sloganom „Put pod noge“, do 23. februara predstavljaju najznačajnije turističke organizacije, agencije i avio kompanije.

Ove godine, Kragujevac nastupa zajedno sa Turističkom organizacijom Gornjeg Milanovca.

Ponudu kragujevačkih destinacija koje obiluju kulturno-istorijskim znamenitostima, pre svega iz doba Obrenovića, ali i izuzetnim prirodnim ambijentalnim celinama, upotpunila je promocija manifestacije koja u centar Šumadije dovodi veliki broj turista.

Na štandu Kragujevca i Gornjeg Milanovca promovisani su Drugi sabor violinista Srbije u Pranjanima i Salon vina u Kragujevcu.

U okviru ovogodišnjeg Sajma turizma predstavlja se oko 700 izlagača i čak 200 u okviru pratećih sadržaja iz ukupno 40 zemalja.

Paralelno se održavaju tri sajamske manifestacije – Sajam vina, Sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo i Sajam suvenira.

Međunarodni Sajam turizma u Beogradu najveća je i najznačajnija turistička manifestacija u Srbiji, na kojoj predstavnici turističke privrede predstavljaju svoje proizvode i usluge.

(RTK)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu