Čeka nas lep i topao dan: Tmurno i hladnije biće samo u jednom kraju Srbije - iKragujevac


Vesti

U Srbiji jutro vedro i hladno, ponegde sa mrazom, a u dolinama i kotlinama i sa maglom.

Tokom dana biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar.

Minimalna temperatura od -3 do 5 stepeni, maksimalna dnevna od 14 do 20. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće tmurno, maglovito i hladnije, maksimalna temperatura od 10 do 12 stepeni.

U Kragujevcu nakon vedrog i prohladnog jutra, u delovima grada i sa maglom, tokom dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 5, na obodu grada 2 stepena, maksimalna dnevna 17.

U Srbiji sutra umereno oblačno i malo hladnije, uz skretanje vetra na umeren severozapadni. Maksimalna temperatura od 11 na severozapadu do 17 stepeni na jugoistoku Srbije.

Prekosutra pretežno sunčano i toplo. Krajem dana u severozapadnim, a u toku noći i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 10 do 14 stepeni.

U četvrtak oblačno i još malo svežije sa kišom, na planinama sa snegom, uz umeren do jak severozapadni vetar. Prepodne u severozapadnim, a poslepodne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje. Maksimalna temperatura od 6 do 10 stepeni. Od petka suvo, a za vikend sunčano i toplije.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu