Uručene vojne spomenice pripadnicima Regionalnog centra ministarstva odbrane - iKragujevac


Vesti

Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Kragujevac organizovao je juče svečanu ceremoniju uručenja vojnih spomenica „Dvadesetogodišnjica odbrane otadžbine od NATO agresije“ koju dodeljuje Ministarstvo odbrane Republike Srbije. Ovo priznanje dobilo je 27 pripadnika Regionalnog centra Ministarstva odbrane Kragujevac kao i penzionisanih pripadnika ugašenih komandi i jedinica za koje je Regionalni centar pravni sledbenik.

Vojne spomenice uručio je načelnik Centra Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Kragujevac, potpukovnik Jovica Stanković.

Čestitajući na dobijenim vojnim priznanjima, potpukovnik Stanković je izrazio posebno zadovoljstvo što se posle dužeg vremenskog perioda ona dodeljuju penzionisanim kolegama i koleginicama i izrazio nadu da će ih dobijati i lica koja će se tek penzionisati. Uz zahvalnost što su odgovorno i savesno izvršavali svoje radne zadatke on ih je upoznao sa sadašnjom organizacijom i nadležnostima Centra ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu kao sastavnom delu Regionalnog centra Ministarstva odbrane RS i poželeo im ličnu i porodičnu sreću.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu