OPROSTIO SE SA SVIMA I NESTAO: Od Dragana nema ni traga ni glasa već 12 dana! - iKragujevac


Vesti

Policija i porodica već 12 dana tragaju za Draganom Rankovićem (24), koji je pozajmio 6.000 evra na kamatu, ali se situacija sa vraćanjem novca zakomplikovala

Dragan Ranković (24) iz Kragujevca nestao je 28. januara bez traga, pošto je na društvenoj mreži Fejsbuk ostavio oproštajnu poruku.

Porodica, prijatelji i policija odmah su krenuli u potragu za njim, ali do danas od njega nema ni traga ni glasa.

- Dragan je dobar i pošten momak, zaposlen u trgovinskom lancu. Zelenaši su ga pritiskali i maltretirali do te mere da je odlučio da se oprosti sa svima. Kasno sam saznao da mi je sin žrtva zelenaša - rekao je Draganov otac Živomir Ranković.

Pre nego što je nestao, kako kaže, sin je došao kod njega, ali tada nije ni slutio da je to oproštajna poseta. U danima koji su usledili, saznali su da je pozajmio novac i da je žrtva zelenaša.

Živomir Ranković kaže da o pozajmici do nestanka sina nije znao ništa. Da je za prijatelja, kojem je novac bio potreban, na kamatu uzeo 6.000 evra, saznao je kasnije.

I dok se nada da će se Dragan vratiti, iskreno priznaje da se plaši najgoreg.

- Poslednji put sam video Dragana kada je došao kod mene. Ništa mi nije pričao, ali jeste delovao rasejano. Nisam mogao ni da pomislim da na leđima nosi takav teret i da ima tako veliki problem. Pozdravili smo se - kaže otac.

Strah od toga da su im zelenaši kuću zavili u crno, dodatno mu je ulilo to što je primetio da je iz šupe nestao konopac.

- Iz šupe je nestao kanap. Sumnjam da ga je Dragan krišom uzeo i da je otišao da se obesi - rekao je otac mladića.

(Srbija Danas/ Kurir)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu